GN NIEUWS

Kantentechniekdagen, woensdag 23 juni en donderdag 24 juni
Die mag u niet missen…

Centraal staan de laatste ontwikkelingen en vele mogelijkheden omtrent het aanlijmen van kantenband. Met demonstraties en presentaties worden de vele facetten in het bereiken van een perfect eindresultaat verder toegelicht.

Kantenaanlijmmachines worden steeds complexer. Welk lijmsysteem is het best passend. Wordt het een lijmsysteem met een smeltlijm op basis van PU, EVA of PO al dan niet in combinatie met nulvoegtechnologie (zero joint). Welke bewerkingsunits en reinigingsunits zijn bruikbaar? Manuele of motorische verstellingen? Vraagstukken waar wij u graag over informeren. Ook diverse partners en branchegenoten zullen presentaties verzorgen en brengen u graag op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van het verbinden en bewerken van kanten, hout en plaatmateriaal. Zo treft u specialisten aan op het gebied van o.a. kantenband, lijmen, kitten, schuurmaterialen, verbindingssystemen, meubelbeslag en plaatmaterialen.

We hebben twee hallen met een oppervlak van 400 m2 en buitenterrein (tent) tot onze beschikking en de roldeuren kunnen open. Afstand houden is dus geen enkel probleem, we respecteren alle coronaregels voor uw en onze veiligheid.

Primeur in Nederland
Demonstratie FRAVOL machine met volledig CN-aangestuurde lijmschraper in combinatie met 4-assige motorische verstelbare bewerkingsunits.

U bent van harte welkom, woensdag 23 juni en donderdag 24 juni van 10.00 tot 20.00 uur.

Hranitherm Smeltlijmpatronen voor mobiele kantenaanlijmmachines

NIEUW in ons voorraad leveringsprogramma!

Geschikt voor de verwerking van ABS, fineer, massief hout en melamine kanten op mobiele kantenaanlijmmachines. Verkrijgbaar per 72 stuks, 24 stuks, 12 stuks of per stuk.

Diameter: 63 mm
Hoogte: 26 mm
Verwerkingstemperatuur: 190 – 210 °C
Dichtheid: 1,2
Viscositeit bij 200 °C: 60.000mPa s
Smeltpunt: 100 °C (R&K methode)
Hranitherm 1000.70 Kleur NATUREL
Hranitherm 1000.71 Kleur WIT

Heeft uw vragen of interesse, neem gerust contact met ons op.